Entreprenør Albertslund

Entreprenør i Albertslund

Skal du i gang med at bygge et nyt hus eller foretage en større renovering af dit hus, kan det være en god idé at hyre en entreprenør til at stå for byggeriet. Her på siden kan du se en oversigt over entreprenører i Albertslund, som du kan kontakte for at indhente en pris på arbejdet.

Vil du gerne have et godt tilbud fra en entreprenør i Albertslund? Eller er du usikker på, hvad det skal koste at engagere et entreprenørfirma til din byggeopgave? Så kan du benytte dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis du fx synes, at entreprenørens pris er for høj, eller tilbuddet på anden vis ikke lever op til dine forventninger.

En entreprenør kan blandt andet hjælpe dig med nedrivning af hus eller væg, byggemodning, gravearbejde, støbning af fundament, etablering af kloak, tømrerarbejde, murerarbejde og opførsel af råhus alt afhængig af omfanget af dit byggeprojekt. Måske vil du have anlagt en ny indkørsel, bygge om, bygge til eller bygge nyt hus. En entreprenør kan hjælpe dig med både små og store opgaver inden for byggeri.


Entreprenør i Albertslund

Albertslund Byggeentreprise ApS
Lyngmosevej 20
2620 Albertslund

48 21 06 13


Bison Byg ApS
Vridsløsestræde 22
2620 Albertslund

88 30 05 00


Refbjerg ApS
Fængselsvej 6
2620 Albertslund

33 24 66 48


OS entreprenørservice IVS
Vægtens Kvarter 11 B
2620 Albertslund

ukendt


BKS Byg
Rovej 2
2620 Albertslund

40 28 23 32


Murermester Torben Lorentzen
Lodager 13
2620 Albertslund

31 32 39 69


IG Entreprenør IVS
Rytterhusene 35
2620 Albertslund

81 61 06 62


Brdr SS Entreprenør ApS
Kanalens Kvt 114
2620 Albertslund

ukendt


Skovgaard - Entreprise ApS
Roholmsvej 14 A
2620 Albertslund

ukendt


CE Bygnings Entreprise ApS
Galgebakken Skrænt 6
2620 Albertslund

ukendt


Byggehjælp.nu
Banehegnet 30
2620 Albertslund

31 31 13 17


AN Tømrer Entreprise ApS
Kildegarden 8
2620 Albertslund

26 17 13 68


HRH A/S
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund

43 43 77 22


Sabroe Multibyg ApS
Flintager 34
2620 Albertslund

24 60 70 17


Asmin Byg
Rytterhusene 74
2620 Albertslund

ukendt


H. Skjøde Knudsen A/S
Roskildevej 10
2620 Albertslund

64 47 17 19


P/B Byg og Teknisk Isolering ApS
Præstehusene 74
2620 Albertslund

22 34 41 91


Stjernelund Byg & Service IVS
Kærgården 15
2620 Albertslund

60 17 73 31


Gordon Entreprise ApS
Herstedøstervej 27 A
2620 Albertslund

22 30 33 35


EL Entreprisen IVS
Roskildevej 143 A
2620 Albertslund

81 81 81 34


Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund

43 66 88 88


Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør er en person eller et firma, som påtager sig en afgrænset opgave for andre. Opgaven kalder man også for en entreprise. Entreprenør er et almindeligt begreb inden for bygge- og anlægsbranchen.

Skal du i gang med at bygge nyt hus i Albertslund, kan en entreprenør stå for hele projektet eller dele af det alt afhængig af, hvordan du som bygherre ønsker at udbyde opgaven. Ønsker du en totalentreprise, kan entreprenøren stå for hele byggeriet lige fra økonomi til indhentning af byggetilladelse til udførsel af arbejdet til overholdelse af tidsplanen.

Overvej en totalentreprenør i Albertslund hvis du skal bygge nyt hus

Du slipper selvfølgelig for mange bekymringer, hvis du lader en totalentreprenør i Albertslund tage sig af praktiske opgaver som jordbundsundersøgelse, byggemodning, etablering af kloak, vand og el, gravearbejde, støbning af fundament, tømrerarbejde, murerarbejde, taglægning og så videre.

En vigtig fordel ved at hyre en totalentreprenør, hvis du skal bygge et helt nyt hus er, at entreprenørfirmaet selv kan koordinere, hvornår de forskellige håndværkere er på pladsen. Det gavner sjældent nogen, når murere, tømrere, malere og elektrikere skal arbejde på et hus samtidig.

Hvad kan en entreprenør løse af opgaver ud over nybyggeri?

Mange entreprenørfirmaer kan også hjælpe dig med nedrivning af gamle huse og korrekt bortskaffelse af byggematerialerne eventuelt til genbrug. Det vil være relevant, hvis du har købt et gammelt faldefærdigt hus, som du ønsker at rive ned for at bygge nyt. De kan også hjælpe dig med at rive en væg ned i dit hus, hvis du vil bygge om, eller tilbygning, hvis du fx vil sætte en ekstra etage på dit hus eller ønsker et større sommerhus.

En entreprenør kan også hjælpe dig med gravearbejde og etablering af fjernvarme, jordvarme eller omfangsdræn. De kan grave ud til ny indkørsel, terrasse og andre projekter i din have, hvor der skal flyttes jord, og de kan også stå for bortkørsel af jord.

Mange entreprenører påtager sig også opgaver som snerydning om vinteren.

Hvordan bliver man entreprenør?

Entreprenør er ikke en beskyttet titel eller noget, man uddanner sig til. Derfor kan alle håndværkere kalde sig for entreprenør, hvis de beskæftiger sig med byggeri. Mange entreprenører har autorisation som fx kloakmester, så de kan stå for alle aspekter af et byggeprojekt og dermed tage flere opgaver ind. Det er fx ganske udbredt, at anlægsgartnere og murere også er autoriseret kloakmestre.

En totalentreprenør vil typisk være et større entreprenørfirma, som har ansat håndværkere fra alle faggrupper, som skal engageres i et byggeprojekt – kloakmestre, murere, tømrere, elektrikere, vvs'ere og malere.

En fagentreprenør derimod står kun for en bestemt del af byggeriet som fx tømrerarbejde eller murerarbejde.

Find en dygtig entreprenør i Albertslund

Når du ansætter en dygtig entreprenør, kan du have ro i sindet, mens byggeprojektet står på. Prisen spiller ofte også en rolle, når man starter et byggeri, så derfor kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige entreprenørfirmaer i Albertslund. Det kan du gøre nemt og hurtigt på nettet.

Fordelen ved at indhente 3 tilbud fra entreprenører i Albertslund på nettet er, at du kun skal sende din forespørgsel af sted én gang. Du slipper for at bruge tid på at kontakte flere forskellige entreprenører, hvor af nogle helt sikkert har specialiseret sig i en bestemt type entreprise fx for det offentlige eller for bestemte firmaer.

I løbet af 3 hverdage vil du modtage 3 tilbud fra lokale entreprenører, som har erfaring med den type byggeopgave, som du udbyder. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en entreprenør i Albertslund.