Entreprenør Ballerup

Entreprenør i Ballerup

Skal du i gang med at bygge et nyt hus eller foretage en større renovering af dit hus, kan det være en god idé at hyre en entreprenør til at stå for byggeriet. Her på siden kan du se en oversigt over entreprenører i Ballerup, som du kan kontakte for at indhente en pris på arbejdet.

Vil du gerne have et godt tilbud fra en entreprenør i Ballerup? Eller er du usikker på, hvad det skal koste at engagere et entreprenørfirma til din byggeopgave? Så kan du benytte dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis du fx synes, at entreprenørens pris er for høj, eller tilbuddet på anden vis ikke lever op til dine forventninger.

En entreprenør kan blandt andet hjælpe dig med nedrivning af hus eller væg, byggemodning, gravearbejde, støbning af fundament, etablering af kloak, tømrerarbejde, murerarbejde og opførsel af råhus alt afhængig af omfanget af dit byggeprojekt. Måske vil du have anlagt en ny indkørsel, bygge om, bygge til eller bygge nyt hus. En entreprenør kan hjælpe dig med både små og store opgaver inden for byggeri.


Entreprenør i Ballerup

MDE Entreprise ApS
Nygårdsvej 46
2750 Ballerup

26 18 72 42


Universal-Isolering og Entreprenør ApS
Yderholmen 13
2750 Ballerup

44 97 64 42


Reinhold Entreprise ApS
Mosevej 9
2750 Ballerup

29 60 28 56


GF Byg
Præstevænget 45
2750 Ballerup

26 12 57 97


Entreprenørfirmaet H.L.M Aps
Grantofteparken 838
2750 Ballerup

44 97 92 58


ECA Entreprise ApS
Energivej 31
2750 Ballerup

44 44 74 34


Dupont Entreprise
Metalbuen 20
2750 Ballerup

22 59 80 50


Kronborg Entreprise
Grantofteparken 832
2750 Ballerup

22 99 05 65


RB Entreprise ApS
Håbets Vej 10
2750 Ballerup

41 30 20 80


A/S Botica Entreprise
Brydehusvej 23
2750 Ballerup

33 22 25 50


Ballerup Bygnings Entreprise ApS
Skovvej 78
2750 Ballerup

ukendt


NK Holm VVS ApS
Brydehusvej 30A, Port J
2750 Ballerup

75 25 90 00


MA Entreprise S.M.B.A.
Nygårdsvej 17
2750 Ballerup

35 25 02 20


Jakobsen Entreprise
Lindbjergvej 14
2750 Ballerup

42 20 12 41


MBB Entreprise
Grantofteparken 264
2750 Ballerup

ukendt


Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør er en person eller et firma, som påtager sig en afgrænset opgave for andre. Opgaven kalder man også for en entreprise. Entreprenør er et almindeligt begreb inden for bygge- og anlægsbranchen.

Skal du i gang med at bygge nyt hus i Ballerup, kan en entreprenør stå for hele projektet eller dele af det alt afhængig af, hvordan du som bygherre ønsker at udbyde opgaven. Ønsker du en totalentreprise, kan entreprenøren stå for hele byggeriet lige fra økonomi til indhentning af byggetilladelse til udførsel af arbejdet til overholdelse af tidsplanen.

Overvej en totalentreprenør i Ballerup hvis du skal bygge nyt hus

Du slipper selvfølgelig for mange bekymringer, hvis du lader en totalentreprenør i Ballerup tage sig af praktiske opgaver som jordbundsundersøgelse, byggemodning, etablering af kloak, vand og el, gravearbejde, støbning af fundament, tømrerarbejde, murerarbejde, taglægning og så videre.

En vigtig fordel ved at hyre en totalentreprenør, hvis du skal bygge et helt nyt hus er, at entreprenørfirmaet selv kan koordinere, hvornår de forskellige håndværkere er på pladsen. Det gavner sjældent nogen, når murere, tømrere, malere og elektrikere skal arbejde på et hus samtidig.

Hvad kan en entreprenør løse af opgaver ud over nybyggeri?

Mange entreprenørfirmaer kan også hjælpe dig med nedrivning af gamle huse og korrekt bortskaffelse af byggematerialerne eventuelt til genbrug. Det vil være relevant, hvis du har købt et gammelt faldefærdigt hus, som du ønsker at rive ned for at bygge nyt. De kan også hjælpe dig med at rive en væg ned i dit hus, hvis du vil bygge om, eller tilbygning, hvis du fx vil sætte en ekstra etage på dit hus eller ønsker et større sommerhus.

En entreprenør kan også hjælpe dig med gravearbejde og etablering af fjernvarme, jordvarme eller omfangsdræn. De kan grave ud til ny indkørsel, terrasse og andre projekter i din have, hvor der skal flyttes jord, og de kan også stå for bortkørsel af jord.

Mange entreprenører påtager sig også opgaver som snerydning om vinteren.

Hvordan bliver man entreprenør?

Entreprenør er ikke en beskyttet titel eller noget, man uddanner sig til. Derfor kan alle håndværkere kalde sig for entreprenør, hvis de beskæftiger sig med byggeri. Mange entreprenører har autorisation som fx kloakmester, så de kan stå for alle aspekter af et byggeprojekt og dermed tage flere opgaver ind. Det er fx ganske udbredt, at anlægsgartnere og murere også er autoriseret kloakmestre.

En totalentreprenør vil typisk være et større entreprenørfirma, som har ansat håndværkere fra alle faggrupper, som skal engageres i et byggeprojekt – kloakmestre, murere, tømrere, elektrikere, vvs'ere og malere.

En fagentreprenør derimod står kun for en bestemt del af byggeriet som fx tømrerarbejde eller murerarbejde.

Find en dygtig entreprenør i Ballerup

Når du ansætter en dygtig entreprenør, kan du have ro i sindet, mens byggeprojektet står på. Prisen spiller ofte også en rolle, når man starter et byggeri, så derfor kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige entreprenørfirmaer i Ballerup. Det kan du gøre nemt og hurtigt på nettet.

Fordelen ved at indhente 3 tilbud fra entreprenører i Ballerup på nettet er, at du kun skal sende din forespørgsel af sted én gang. Du slipper for at bruge tid på at kontakte flere forskellige entreprenører, hvor af nogle helt sikkert har specialiseret sig i en bestemt type entreprise fx for det offentlige eller for bestemte firmaer.

I løbet af 3 hverdage vil du modtage 3 tilbud fra lokale entreprenører, som har erfaring med den type byggeopgave, som du udbyder. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en entreprenør i Ballerup.