Entreprenør Kirke Hyllinge

Entreprenør i Kirke Hyllinge

Skal du i gang med at bygge et nyt hus eller foretage en større renovering af dit hus, kan det være en god idé at hyre en entreprenør til at stå for byggeriet. Her på siden kan du se en oversigt over entreprenører i Kirke Hyllinge, som du kan kontakte for at indhente en pris på arbejdet.

Vil du gerne have et godt tilbud fra en entreprenør i Kirke Hyllinge? Eller er du usikker på, hvad det skal koste at engagere et entreprenørfirma til din byggeopgave? Så kan du benytte dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at takke nej til tilbuddene, hvis du fx synes, at entreprenørens pris er for høj, eller tilbuddet på anden vis ikke lever op til dine forventninger.

En entreprenør kan blandt andet hjælpe dig med nedrivning af hus eller væg, byggemodning, gravearbejde, støbning af fundament, etablering af kloak, tømrerarbejde, murerarbejde og opførsel af råhus alt afhængig af omfanget af dit byggeprojekt. Måske vil du have anlagt en ny indkørsel, bygge om, bygge til eller bygge nyt hus. En entreprenør kan hjælpe dig med både små og store opgaver inden for byggeri.


Entreprenør i Kirke Hyllinge

Axel Andersen Ps Entreprenør & Aut. Kloak ApS
Lindegårdsvej 6
4070 Kirke Hyllinge

40 13 26 93


Lyndby Glarmester & Entreprenør
Østergade 26
4070 Kirke Hyllinge

46 40 01 70


LR Entreprise
Hyllingeparken 77
4070 Kirke Hyllinge

40 60 46 48


TK Entreprise v/Thomas Karlsen
Åvej 1
4070 Kirke Hyllinge

25 15 10 60


Lejre Hus og Have Entreprise
Ilsøevej 3
4070 Kirke Hyllinge

46 40 59 18


Entreprenør Poul Klok
Hornsherredvej 267, Lyndby
4070 Kirke Hyllinge

46 40 07 06


Bramsnæs Entreprenørservice
Jenslevvej 52
4070 Kirke Hyllinge

23 39 40 69


Entreprenørfirmaet Niels Asger Bærentzen ApS
Elverdamsvej 315
4070 Kirke Hyllinge

46 40 45 00


MKL Entreprenørservice
Fasanvej 9
4070 Kirke Hyllinge

47 52 79 76


Entreprenør Jens Nielsen
Holtensmindevej 77
4070 Kirke Hyllinge

30 53 79 42


Anlægsgartner og Entreprenør v/Lasse Svensson
Kjøbmagergade 6
4070 Kirke Hyllinge

46 42 00 74


Ritz Entreprise
Lindegårdsvej 4
4070 Kirke Hyllinge

60 72 45 79


Chr. Entreprise IVS
Bovelgårdsvej 40
4070 Kirke Hyllinge

40 16 76 05


Martins Entreprise
Kjøbmagergade 15, Kyndeløse
4070 Kirke Hyllinge

51 35 74 10


Erik Damgaard Entreprise
Gershøj Havnevej 12
4070 Kirke Hyllinge

44 66 42 04


Lille Ø Total Entreprise
Bøgegårdsvej 4, Sæby
4070 Kirke Hyllinge

28 60 58 51


Martin Kristiansen Entreprenør-og Maskinudlejning
Holtensmindevej 62
4070 Kirke Hyllinge

46 40 00 86


Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør er en person eller et firma, som påtager sig en afgrænset opgave for andre. Opgaven kalder man også for en entreprise. Entreprenør er et almindeligt begreb inden for bygge- og anlægsbranchen.

Skal du i gang med at bygge nyt hus i Kirke Hyllinge, kan en entreprenør stå for hele projektet eller dele af det alt afhængig af, hvordan du som bygherre ønsker at udbyde opgaven. Ønsker du en totalentreprise, kan entreprenøren stå for hele byggeriet lige fra økonomi til indhentning af byggetilladelse til udførsel af arbejdet til overholdelse af tidsplanen.

Overvej en totalentreprenør i Kirke Hyllinge hvis du skal bygge nyt hus

Du slipper selvfølgelig for mange bekymringer, hvis du lader en totalentreprenør i Kirke Hyllinge tage sig af praktiske opgaver som jordbundsundersøgelse, byggemodning, etablering af kloak, vand og el, gravearbejde, støbning af fundament, tømrerarbejde, murerarbejde, taglægning og så videre.

En vigtig fordel ved at hyre en totalentreprenør, hvis du skal bygge et helt nyt hus er, at entreprenørfirmaet selv kan koordinere, hvornår de forskellige håndværkere er på pladsen. Det gavner sjældent nogen, når murere, tømrere, malere og elektrikere skal arbejde på et hus samtidig.

Hvad kan en entreprenør løse af opgaver ud over nybyggeri?

Mange entreprenørfirmaer kan også hjælpe dig med nedrivning af gamle huse og korrekt bortskaffelse af byggematerialerne eventuelt til genbrug. Det vil være relevant, hvis du har købt et gammelt faldefærdigt hus, som du ønsker at rive ned for at bygge nyt. De kan også hjælpe dig med at rive en væg ned i dit hus, hvis du vil bygge om, eller tilbygning, hvis du fx vil sætte en ekstra etage på dit hus eller ønsker et større sommerhus.

En entreprenør kan også hjælpe dig med gravearbejde og etablering af fjernvarme, jordvarme eller omfangsdræn. De kan grave ud til ny indkørsel, terrasse og andre projekter i din have, hvor der skal flyttes jord, og de kan også stå for bortkørsel af jord.

Mange entreprenører påtager sig også opgaver som snerydning om vinteren.

Hvordan bliver man entreprenør?

Entreprenør er ikke en beskyttet titel eller noget, man uddanner sig til. Derfor kan alle håndværkere kalde sig for entreprenør, hvis de beskæftiger sig med byggeri. Mange entreprenører har autorisation som fx kloakmester, så de kan stå for alle aspekter af et byggeprojekt og dermed tage flere opgaver ind. Det er fx ganske udbredt, at anlægsgartnere og murere også er autoriseret kloakmestre.

En totalentreprenør vil typisk være et større entreprenørfirma, som har ansat håndværkere fra alle faggrupper, som skal engageres i et byggeprojekt – kloakmestre, murere, tømrere, elektrikere, vvs'ere og malere.

En fagentreprenør derimod står kun for en bestemt del af byggeriet som fx tømrerarbejde eller murerarbejde.

Find en dygtig entreprenør i Kirke Hyllinge

Når du ansætter en dygtig entreprenør, kan du have ro i sindet, mens byggeprojektet står på. Prisen spiller ofte også en rolle, når man starter et byggeri, så derfor kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige entreprenørfirmaer i Kirke Hyllinge. Det kan du gøre nemt og hurtigt på nettet.

Fordelen ved at indhente 3 tilbud fra entreprenører i Kirke Hyllinge på nettet er, at du kun skal sende din forespørgsel af sted én gang. Du slipper for at bruge tid på at kontakte flere forskellige entreprenører, hvor af nogle helt sikkert har specialiseret sig i en bestemt type entreprise fx for det offentlige eller for bestemte firmaer.

I løbet af 3 hverdage vil du modtage 3 tilbud fra lokale entreprenører, som har erfaring med den type byggeopgave, som du udbyder. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en entreprenør i Kirke Hyllinge.