Vi hjælper dig med at finde en entreprenør


Vi hjælper dig med at finde en entreprenør, som kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Kender du ikke selv en dygtig entreprenør med masser af erfaring og gode referencer? Så prøv i første omgang at spørge din nærmeste omgangskreds som fx din familie, venner og kollegaer, om de kan anbefale en entreprenørvirksomhed, som de selv har brugt med succes. Kender de ikke nogen, kan du alternativt prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det er hurtigt og nemt. Fordelen for dig er, at du sparer kostbar tid på at ringe rundt til flere forskellige entreprenørfirmaer. En anden fordel er, at når du har modtaget tilbuddene, kan du i ro og mag sammenligne dem og beslutte, hvilket der bedst svarer til dine ønsker og dit budget.

Er du selv entreprenør, og mangler dit firma her på siden? Det er helt gratis at få din virksomhed med. Bare send os en mail på entreprenoer24@gmail.com.

Alle oplysninger på denne hjemmeside er indhentet fra offentlig tilgængelig information som fx firmahjemmesider og Google. Vi har kun de oplysninger, som du kan se her på hjemmesiden. Ønsker du at få slettet eller rettet dine oplysninger, skal du blot sende os en mail på entreprenoer24@gmail.com.