Entreprenør Vordingborg

Entreprenør i Vordingborg

Skal du i gang med at bygge et nyt hus eller foretage en større renovering af dit hus, kan det være en god idé at hyre en entreprenør til at stå for byggeriet. Her på siden kan du se en oversigt over entreprenører i Vordingborg, som du kan kontakte for at indhente en pris på arbejdet.

Vil du gerne have et godt tilbud fra en entreprenør i Vordingborg? Eller er du usikker på, hvad det skal koste at engagere et entreprenørfirma til din byggeopgave? Så kan du benytte dig af muligheden for at indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Du er velkStenderupn til at takke nej til tilbuddene, hvis du fx synes, at entreprenørens pris er for høj, eller tilbuddet på anden vis ikke lever op til dine forventninger.

En entreprenør kan blandt andet hjælpe dig med nedrivning af hus eller væg, byggemodning, gravearbejde, støbning af fundament, etablering af kloak, tømrerarbejde, murerarbejde og opførsel af råhus alt afhængig af omfanget af dit byggeprojekt. Måske vil du have anlagt en ny indkørsel, bygge om, bygge til eller bygge nyt hus. En entreprenør kan hjælpe dig med både små og store opgaver inden for byggeri.


Entreprenør i Vordingborg

Entreprenør Jens Hunsballe
Vibevej 9
4760 Vordingborg

20 97 99 08


Gammelgårds Entreprenør Service
Fuglebakken 9
4760 Vordingborg

22 17 38 71


Vordingborg Entreprenør Service
Skallerupvej 24
4760 Vordingborg

40 18 70 52


Entreprenør Steen Verner Linkhusen
Munksgårdsvej 70
4760 Vordingborg

56 72 05 08


Stensby Entreprenørservice ApS
Kamhjulet 5
4760 Vordingborg

40 40 70 31


DT Brolægning & Entreprise ApS
Algade 34 A
4760 Vordingborg

60 73 67 97


Entreprenørfirmaet Kaspar Martin Ludvigsen ApS
Krondrevet 9
4760 Vordingborg

22 62 82 90


Saby Entreprise
Freiasvej 5
4760 Vordingborg

ukendt


Sværdborg Entreprenørforretning
Hasbjergvej 34
4760 Vordingborg

55 38 20 16


VM Entreprise ApS
Spættevej 3 B
4760 Vordingborg

20 88 87 16


Vordingborg Entreprise ApS
Spættevej 9
4760 Vordingborg

42 15 97 04


Det Haster Entreprise ApS
Fæbyvej 42
4760 Vordingborg

50 24 40 66


CBG Entreprise ApS
Orebyvej 10
4760 Vordingborg

20 61 04 18


Murer- & Entreprenørfirmaet Kim Skovgaard Hansen
Vindrosen 6
4760 Vordingborg

55 34 34 88


NJ Entreprise
Nyraad Hovedgade 61 C
4760 Vordingborg

30 96 09 72


Hvad laver en entreprenør?

En entreprenør er en person eller et firma, som påtager sig en afgrænset opgave for andre. Opgaven kalder man også for en entreprise. Entreprenør er et almindeligt begreb inden for bygge- og anlægsbranchen.

Skal du i gang med at bygge nyt hus i Vordingborg, kan en entreprenør stå for hele projektet eller dele af det alt afhængig af, hvordan du som bygherre ønsker at udbyde opgaven. Ønsker du en totalentreprise, kan entreprenøren stå for hele byggeriet lige fra økonomi til indhentning af byggetilladelse til udførsel af arbejdet til overholdelse af tidsplanen.

Overvej en totalentreprenør i Vordingborg hvis du skal bygge nyt hus

Du slipper selvfølgelig for mange bekymringer, hvis du lader en totalentreprenør i Vordingborg tage sig af praktiske opgaver som jordbundsundersøgelse, byggemodning, etablering af kloak, vand og el, gravearbejde, støbning af fundament, tømrerarbejde, murerarbejde, taglægning og så videre.

En vigtig fordel ved at hyre en totalentreprenør, hvis du skal bygge et helt nyt hus er, at entreprenørfirmaet selv kan koordinere, hvornår de forskellige håndværkere er på pladsen. Det gavner sjældent nogen, når murere, tømrere, malere og elektrikere skal arbejde på et hus samtidig.

Hvad kan en entreprenør løse af opgaver ud over nybyggeri?

Mange entreprenørfirmaer kan også hjælpe dig med nedrivning af gamle huse og korrekt bortskaffelse af byggematerialerne eventuelt til genbrug. Det vil være relevant, hvis du har købt et gammelt faldefærdigt hus, som du ønsker at rive ned for at bygge nyt. De kan også hjælpe dig med at rive en væg ned i dit hus, hvis du vil bygge om, eller tilbygning, hvis du fx vil sætte en ekstra etage på dit hus eller ønsker et større sStenderuprhus.

En entreprenør kan også hjælpe dig med gravearbejde og etablering af fjernvarme, jordvarme eller omfangsdræn. De kan grave ud til ny indkørsel, terrasse og andre projekter i din have, hvor der skal flyttes jord, og de kan også stå for bortkørsel af jord.

Mange entreprenører påtager sig også opgaver som snerydning om vinteren.

Hvordan bliver man entreprenør?

Entreprenør er ikke en beskyttet titel eller noget, man uddanner sig til. Derfor kan alle håndværkere kalde sig for entreprenør, hvis de beskæftiger sig med byggeri. Mange entreprenører har autorisation som fx kloakmester, så de kan stå for alle aspekter af et byggeprojekt og dermed tage flere opgaver ind. Det er fx ganske udbredt, at anlægsgartnere og murere også er autoriseret kloakmestre.

En totalentreprenør vil typisk være et større entreprenørfirma, som har ansat håndværkere fra alle faggrupper, som skal engageres i et byggeprojekt – kloakmestre, murere, tømrere, elektrikere, vvs'ere og malere.

En fagentreprenør derimod står kun for en bestemt del af byggeriet som fx tømrerarbejde eller murerarbejde.

Find en dygtig entreprenør i Vordingborg

Når du ansætter en dygtig entreprenør, kan du have ro i sindet, mens byggeprojektet står på. Prisen spiller ofte også en rolle, når man starter et byggeri, så derfor kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige entreprenørfirmaer i Vordingborg. Det kan du gøre nemt og hurtigt på nettet.

Fordelen ved at indhente 3 tilbud fra entreprenører i Vordingborg på nettet er, at du kun skal sende din forespørgsel af sted én gang. Du slipper for at bruge tid på at kontakte flere forskellige entreprenører, hvor af nogle helt sikkert har specialiseret sig i en bestemt type entreprise fx for det offentlige eller for bestemte firmaer.

I løbet af 3 hverdage vil du modtage 3 tilbud fra lokale entreprenører, som har erfaring med den type byggeopgave, som du udbyder. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en entreprenør i Vordingborg.